Rólunk

Takarítókocsi, ipari tisztítószer, takarítóeszköz, takarítógép - nálunk mindent megtalál!

Kínálatunk a takarítási technológiákhoz nélkülözhetetlen termékek széles választékát nyújtja:

Professzionális tisztítószerek és fertőtlenítőszerek, általános tisztítószerek, takarítóeszközök, takarítókocsik, takarítógépek, ipari papíráru, higiéniai adagolók és egyéb termékek többféle kiszerelésben és típusban.

Partnereink között több elismert gyártó cég is megtalálható.

Forgalmazott márkáink:

Nilfisk, Tennant, Fimap és Ghibli takarítógépek, Vileda Professional, Haug, Vermop és 3M takarítóeszközök, Tork és Katrin higiéniai termékek és adagolók, valamint számos más gyártó minőségi terméke, amelyek nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában ismertek.

Vállalati filozófiánk:

Cégünk alapelve a szakmai felkészültség mellett a megbízhatóság, pontosság és partnereink tisztelete. Termékeink listáját a felmerülő igények szerint igyekszünk bővíteni.

Fontosnak tartjuk ügyfeleink maximális elégedettségét, ezért az ipari tisztítószer és takarítóeszköz forgalmazásán túl, szakmailag felkészült munkatársaink igény szerint segítséget nyújtanak a munkaterületeken és minden problémára megoldást kínálnak.
 
Társadalmi felelősség vállalás:
 
Fontosnak tartjuk, hogy a bevételeink egy részét fontos célok támogatására fordítsuk. Az elmúlt években több alapítványt is támogattunk kisebb-nagyobb adományokkal. 2018-tól azonban a legfontosabbnak, az SOS Gyermekfalunak a segítését tűztük ki célul.
 
 
 
Készítettünk egy videót, melyben Baranyai Dávid, vezető értékesítőnk beszélget Romet-Balla Ágnessel, az SOS Gyermekfalu adománygyűjtési és kommunikációs igazgatójával az SOS Gyermekfaluról, az alapítvány motivációjáról, munkájáról, célkitűzéseiről és természetesen a gyermekfalvak lakóiról.
 
 
Amennyiben Önök is szívesen támogatnák az alapítványt, keressék őket a www.sos.hu címen.

Köszönjük, hogy a Ro-Land Plus Kft. által forgalmazott Kiehl, Tana, Ecolab, Diversey, Dymol, Clean Center, Fimap, Tennant, Nilfisk, Ghibli, Tork, Katrin, Vileda Professional, Haug, 3M és Vermop márkákat választják, és munkájukhoz további sok sikert kívánunk!