Rólunk

Takarítókocsi, ipari tisztítószer, takarítógép, takarítóeszköz - nálunk mindent megtalál!

Kínálatunkban a takarítási technológiákhoz nélkülözhetetlen termékek széles választékát találja:
Professzionális tisztítószer és fertőtlenítőszer, általános tisztítószer, takarítókocsi, takarítógép, takarítóeszköz, ipari papíráru, higiéniai adagoló és egyéb termékek többféle kiszerelésben és típusban.

Partnereink között több elismert gyártó cég is megtalálható.

Forgalmazott márkáink:

Nilfisk, Tennant, Fimap, Ghibli takarítógépek, Vileda Professional, Haug, Vermop, 3M takarítóeszközök, Tork, Katrin higiéniai termékek és adagolók, emellett számos más gyártó minőségi termékét, amelyek nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában ismertek.

Vállalati filozófiánk:

Cégünk alapelve a szakmai felkészültség mellett a megbízhatóság, pontosság és partnereink tisztelete. Termékeink listáját a felmerülő igények szerint igyekszünk bővíteni.

Fontosnak tartjuk ügyfeleink maximális elégedettségét, ezért az ipari tisztítószer és takarítóeszköz forgalmazáson túl, szakmailag felkészült munkatársaink igény szerint segítséget nyújtanak a munkaterületeken és minden problémára megoldást kínálnak.
 
Társadalmi felelősség vállalás:
 
Cégünk fontosnak tartja, hogy a bevételeinek egy részét fontos célok támogatására fordítsa. Az elmúlt években több alapítványt is támogattunk kisebb nagyobb adományokkal. 2018-tól azonban a legfontosabbnak az SOS Gyermekfalu segítését tűztük ki célül.
 
 
 
Készítettünk egy videót, melyben Baranyai Dávid vezető értékesítőnk készített interjút Romet-Balla Ágnessel az SOS Gyermekfalu adománygyűjtési és kommunikációs igazgatójával.
 
 
 Amennyiben Önök is szívesen támogatnák az alapítványt keressék őket a www.sos.hu címen.

Köszönjük, hogy a Ro-Land Plus Kft. által forgalmazott Kiehl, Tana, Ecolab, Diversey, Dymol, Clean Center, Fimap, Tennant, Nilfisk, Ghibli, Tork, Katrin, Vileda Professional, Haug, 3M, Vermop, márkákat választják, és munkájukhoz további sok sikert kívánunk!